OVER ONS

Hier vindt u meer informatie over het bedrijf.

Kees
Eigenaar

Begonnen: 2006
Opleiding: niveau 4 1e automonteur
Geboren: 25-12-1985

Mickel
Monteur

Begonnen: 2012
Opleiding: niveau 2 automonteur
Geboren: 03-11-1986

Gieleo
Monteur

Begonnen: 2015
Opleiding: niveau 2 automonteur
Geboren: 09-07-1996

Bij JLD-autoservice staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij zijn een jong maar sterk groeiend bedrijf met een hecht team aan medewerkers, gefocust op kwaliteit en eerlijkheid! U moet de auto bij ons neer kunnen zetten in alle vertrouwen en wij doen er ons best voor om dat te bereiken. Wij willen eerlijke prijzen en eerlijk advies! We werken er constant aan om onze kwaliteit nog meer te verhogen zodat u en u auto in goede handen zijn.

 

Hoe is JLD ontstaan?

 

2006 Walraven.

Om bij het begin te beginnen komen we uit bij Walraven bandenservice. In Goes en verre omstreken goed bekend om de service en prijs, voornamelijk in de banden en uitlaten(fast-fit). Walraven wilde zich terugtrekken uit Goes en volledig richten op Vlissingen, wat ons de mogelijkheid bood om het bedrijf in 2006 over te nemen.  Omdat het een nieuwe eigenaar werd, was het niet mogelijk dezelfde naam te houden. Zodoende is JLD-autoservice geboren! De naam JLD is afgeleid van de naam van de eerste eigenaar.

 

2006 verbouwing.

Na de overname waren er veel zaken die we veranderd en opgeknapt wilden zien aan het pand op de Kloetingseweg 76. Na een paar weken verbouwen, schoonmaken en schilderen had alles een frissere en schonere uitstraling. Ook werd er geïnvesteerd in gereedschap en machines om goed en degelijk te kunnen werken.

 

2007 opstarten.

Na de verbouwing werd er gewerkt met 2 monteurs en waren het voornamelijk nog de fast-fit werkzaamheden. Maar een nieuwe bezetting brengt ook nieuwe up-to-date kennis, zodoende kon JLD-autoservice zijn werkzaamheden uitbreiden naar een veel breder gebied. Langzaam maar zeker verandert de service naar meer dan alleen banden en uitlaten en maakte JLD-autoservice een groei door tot waar het nu is.

 

2010 tweede eigenaar.

Na 4 jaar komt Kees Boot als mede eigenaar in de zaak die tot die tijd als bedrijfsleider heeft gewerkt. Dit zorgt ervoor dat er directer zaken kunnen worden gedaan en dat er meer groei in het bedrijf komt.

 

2016 afscheid van de eerste eigenaar.

Na 10 jaar goed samenwerken en JLD-autoservice en het opbouwen tot een bedrijf met 4 personen, veel speciaal gereedschap en kennis, wordt besloten dat Kees Boot verder gaat samen met zijn collega’s.